Informatie voor kandidaten

op zoek naar een nieuwe uitdaging aanmelden als kandidaatEen uitgebreid relatienetwerk van gerenommeerde opdrachtgevers zorgt ervoor dat we je snel bij meerdere werkgevers kunnen introduceren. De Eureka consultants maken het verschil. Zij spreken de taal van opdrachtgever en kandidaat, hebben allen gewerkt in de ICT branche en beschikken over een uitgebreid persoonlijk netwerk binnen het werkveld. We hebben jarenlange en uitgebreide ervaring met werving en selectie en zijn goed op de hoogte van de nieuwste ICT ontwikkelingen.
 

Het Onderscheid

Opdrachtgevers willen de beste kandidaat in dienst nemen en Eureka Recruitment zoekt en selecteert deze. De professional wil deskundig geadviseerd worden over de volgende stap in zijn carrière. Hij verwacht een ‘counselor’ die zijn wensen vertaalt in interessante en duurzame mogelijkheden.

Over Eureka-Recruitment

Wij zijn gespecialiseerd in werving&selectie en detachering in het ICT domein. Integriteit, kwaliteit en continuïteit hebben Eureka Recruitment een goede naam bezorgd in de ICT markt.

 

Schrijf je direct in als kandidaat