Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Wij zijn altijd op zoek naar starters en ervaren ICT-ers
Wij zijn altijd op zoek naar starters en ervaren ICT-ers

Relatie Login

Om ons actuele kandidatenbestand te bekijken heeft u inloggegevens nodig. Neem telefonisch contact op of stuur een email om deze gegevens te ontvangen. Bent u al in het bezit van inloggegevens? Vul deze dan hieronder in om direct naar de database te gaan.
 

Wachtwoord vergeten?

Wanneer u zich al eerder heeft ingeschreven, maar het wachtwoord niet meer weet, kunt u hieronder op de button 'Aanvragen' klikken. U dient dan het e-mailadres waarmee u zich hebt ingeschreven in te voeren, waarna automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. U krijgt dit via e-mail toegestuurd.
Vrijblijvende afspraak?

Bent u geïnteresseerd om eens nader kennis met ons te maken ? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u aan tafel zitten om goed te luisteren naar uw wensen. 

Wij zijn altijd op zoek naar starters en ervaren ICT-ers

Detachering

Detachering? Vier voordelen
Gedetacheerd worden, wat houdt dat precies in? Is detachering vergelijkbaar met uitzenden? Wie is nou eigenlijk jouw werkgever? Kun je van de ene op de andere dag ontslagen worden? Bij wat voor bedrijven kom je terecht? En heb je als starter al wel genoeg ervaring om via detachering aan de slag te gaan? Wij leggen uit waarom detachering voor jou misschien wel de ideale manier van werken is.

1. Detachering geeft zekerheid 
Detacheren is niet hetzelfde als uitzenden. Word je gedetacheerd? Dan is de detacheringsorganisatie jouw werkgever, met hen heb je dus een contract. Als uitzendkracht is dit niet het geval. De detacheringsorganisatie leent jou vervolgens uit aan een bedrijf. Het contract heeft vaak de duur van het project waar je op gaat werken (aantal maanden tot een jaar), waarbij je ook een opzegtermijn hebt. En zelfs een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor heb je als gedetacheerde veel van dezelfde zekerheiden als bij een vaste baan. En dat niet alleen. Ook ben je als gedetacheerde verzekerd van persoonlijke begeleiding én een netwerk van specialisten. Veel detacheringsorganisaties geven regelmatig workshops of netwerkborrels. Bij Eureka Recruitment wordt er bijvoorbeeld regelmatig een interactieve kennissessie georganiseerd, waarin telkens een nieuw en actueel onderwerp wordt behandeld. Zo heb je niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

2. Binnenkijken bij verschillende organisaties
Als gedetacheerde krijg je de kans om bij veel verschillende bedrijven binnen te kijken en volwaardig aan een project mee te werken. Omdat je op deze manier automatisch met veel verschillende (bedrijfs)culturen te maken krijgt, leer je al snel om je flexibel op te stellen. Doordat je met veel verschillende professionals in aanraking komt, bouw je bovendien razendsnel een netwerk op. Een netwerk waar je in de toekomst veel profijt van kunt hebben. Dat krijgen we regelmatig terug van professionals die al een tijdje gedetacheerd worden. Bij Eureka vinden wij het dan ook belangrijk om actief aan dit netwerk bij te dragen en netwerkmogelijkheden te faciliteren. Door het organiseren van bijeenkomsten met vakgenoten en kennissessies gevenalle medewerkers de kans een sterk netwerk op te bouwen. 

3. Stuur je eigen carrière
Ook in een vaste baan krijg je de kans om jouw carrière zelf richting te geven en kun je altijd besluiten om het over een andere boeg te gooien. Toch is dit iets makkelijker wanneer je als gedetacheerde werkt. Besluit je dat je tóch graag ervaring op wilt doen in een andere branche, of wil je een bepaalde cursus volgen, dan is dit meestal geen probleem. Er is vaak dus meer mogelijk dan je denkt!” 

4. Persoonlijke begeleiding
Kom je net uit de collegebanken, weet je even niet meer welke baan nu het beste bij je past, of begeef je je na een aantal jaar weer voor het eerst op de arbeidsmarkt? Dan kan detachering uitkomst bieden. Samen met de consultant van de detacheringsorganisatie stippel jij je carrière uit. Hij of zij is goed op de hoogte van wat er speelt op de arbeidsmarkt en kan samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen. Persoonlijke begeleiding heeft voor ons altijd een hoge prioriteit. Wij vinden het heel belangrijk dat jij uiteindelijk jouw ‘plekje’ op de arbeidsmarkt vindt en je daarin ook goed kunt ontwikkelen. En wil je toch liever een andere kant op met jouw carrière? Dan bekijken we gewoon opnieuw wat het beste bij jou past. Jouw loopbaan staat altijd voorop! Dat is prettig voor jou én voor onze opdrachtgevers. 

  1. Inlog kandidaten
  2. Informatie werkgevers
Eureka Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.