Detachering van ICT Professionals

 

Extra capaciteit voor de tijdelijke versterking van uw team of project

Onvoorziene omstandigheden zoals ziekte, vertrek van medewerkers of problemen in een project komen regelmatig voor. Dit zijn redenen om snel te handelen voor het tijdig behalen van uw doelstellingen. In zulke gevallen is een tijdelijke inhuur de uitkomst voor uw organisatie! Het is belangrijk dat de capaciteit die ingezet gaat worden goed aansluit bij datgene wat u als opdrachtgever wilt. Dit vereist dus deskundigheid én vakkennis bij de organisatie waar u deze capaciteit wilt inhuren. De consultants van Eureka Recruitment kunnen u hierbij helpen.

Wij kunnen door onze grote database met zorgvuldig geselecteerde kandidaten al binnen enkele uren de beste professional voorstellen. De looptijd van deze projecten kan variëren van enkele weken tot een jaar of zelfs langer. Onze specialisatie ligt met name op de inzet van Java ontwikkelaars, Unix en Microsoft Windows platform beheerders, Software-architecten en gecertificeerde projectmanagers. Ook voor gediplomeerde testmedewerkers en helpdeskmedewerkers kunt u bij Eureka Recruitment terecht. 

“Deta-vast”, team-versterking met eventuele indiensttreding

Onze deta-vast constructie is ideaal om op korte termijn extra ICT capaciteit in te zetten. U wilt snel handelen met de wens de kandidaat op termijn definitief aan te nemen.

Wij bieden kandidaten aan in een detachering constructie met als mogelijkheid de werknemer na inzet van de overeengekomen periode over te nemen van Eureka Recruitment. De kandidaat zal daarna bij u in dienst treden. Het voordeel is natuurlijk voor u , dat er voldoende tijd is om een medewerker te beoordelen voor indiensttreding en dat de werknemer de tijd heeft om zich helemaal op zijn of haar plek te voelen alvorens de stap te nemen.